Поредна гонка с мигранти доведе до инцидент на пътя: Джип с

...
Поредна гонка с мигранти доведе до инцидент на пътя: Джип с
Коментари Харесай

Джип с 18 мигранти се обърна, бременна жена и дете пострадаха

Поредна гонка с мигранти докара до случай на пътя: 

Джип с 18 незаконни мигранти катастрофира след гонка с полицията. Инцидентът се е случил на пътя Елхово - Бургас, покрай Болярово. 30-годишна жена и 10-годишно дете са признати в регионалната болница в Ямбол с мозъчно разтърсване. Опасност за живота им няма, предава БТВ.

Снощи след 19 часа гранични служители на реда са записали джип, който са определили като евентуално рисков. Започнала е гонка, при която джипът се е преобърнал в канавка край Болярово.

На мястото на случая граничните служители на реда са задържали мигрантите и са ги откарали са в разпределителния център в Елхово. Шофьорът е грузински жител.

Той дефинира каналджийството като високо проведена незаконна активност Младата жена и момчето са леко потърпевши и са откарани в болничното заведение. Лекарите са били извънредно трогнати от детето, което е било изплашено и гладно и даже са отишли да му купят храна.

" Два екипа от ЦСМП са изпратени и след към половин час по-късно потърпевшите са превозени в незабавно поделение на болничното заведение. След извършени прегледи са настанени в хирургично поделение с мозъчно разтърсване.

Жената, което е от Ирак, е бременна в 4-5 месец. Детето е от Сирия. И двамата са в устойчиво положение и все още няма заплаха за живота им ",
разяснява доктор Валентин Вълчев, заместник-директор на МБАЛ-Ямбол.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР